nieuws

Ongedwongen sfeer op VEMS golfdag

Home

Ongedwongen sfeer op VEMS golfdag
Deze gemoedelijke ‘branchedag’, waar ondernemers en relaties van de organiserende bedrijven hun golfkrachten konden meten, werd georganiseerd door Vendit, ENRA Verzekeringen, Merida Bikes en Shimano Benelux.

Voor de zevende achtereenvolgende keer was Golf & Businessclub De Scherpenbergh in Lieren, onder de rook van Apeldoorn, het decor van de inmiddels traditionele jaarlijkse VEMS tweewielergolfdag.

Deze gemoedelijke ‘branchedag’, waar ondernemers en relaties van de organiserende bedrijven hun golfkrachten konden meten, werd georganiseerd door Vendit, ENRA Verzekeringen, Merida Bikes en Shimano Benelux.

180 deelnemers

Na een weekend dat gekenmerkt werd door hevige regenbuien waren de weergoden de organisatie een stuk gunstiger gestemd. Op een bij vlagen zonovergoten golfbaan maakten ondernemers veel meters om het traject met zo min mogelijk slagen af te leggen. Dit jaar waren zeker 180 mensen afgereisd naar het bosrijke Lieren, waar de Golf & Businessclub De Scherpenbergh de gevestigd is. Een aantal van hen sloegen voor de allereerste keer een bal, maar er waren ook genoeg ondernemers die door hun deelname aan eerdere tweewielergolfdagen, zo geïnspireerd raakten om de golfsport als een nieuwe hobby te gaan beoefenen. Verschillende ondernemers, die op de wedstrijdbaan liepen, zijn ooit hier gestart.

Tiger Lussenburg

De dag werd afgesloten met een barbecue, waarbij de prijzen in diverse categorieën werden uitgereikt. Als eerste door Raymond Lussenburg (ENRA Verzekeringen) die – buiten de competitie – zo goed speelde dat hij al gekscherend Raymond Woods of Tiger Lussenburg genoemd werd. Ook  Peter Koperdraad (Merida), Eric van Jarwaarden (Vendit) en Jay Hijmering (Shimano Benelux) reikten ludieke prijzen uit aan de verschillende winnaars (zie kader). Al met al kon iedereen terugkijken op een geslaagde tweewielergolfdag, die mede succesvol is door het ongedwongen karakter en waarbij directe commerciële belangen op de achtergrond bleven.

Uitslag prijsuitreiking

18 hole DAMES

1. Jolande van de Aart, Bosman Tweewielers

2. Linda Knijf, Bike Totaal Schoonhoven

3. Anneke van Dijk, Kees van Dijk Tweewielers

18 hole HEREN

1. Rob van Oosterhout, van Oosterhout Bikes & Sports

2.Ton Knijf, Bike Totaal Schoonhoven

3. Martijn Wijsman, Fietswereld Zandvoort

Nearest the LINE

Dimphy van Dessel, Fa. Hopmans (dames)

Rob van Oosterhout, van Oosterhout Bikes & Sports (heren)

Nearest the PIN

Ton Knijf, Bike Totaal Schoonhoven (heren)

Beat the Pro 18 hole

Martijn Wijsman, Fietswereld Zandvoort

Clinic

1. Eddy van de Greft, Herckenrath Fietsplaza

2. Patrick Foster, Profile Hans Janssen

3. Gerko ten Veen, Ten Veen

Master Clinic

1. Henk Verstraten, Arts Tweewielers (ook Beat the Pro van Master Clinic gewonnen)

2. Berry den Hartog van Banierhuis

3. Piet Lucius, Lucius Tweewielers

 

Reageer op dit artikel