nieuws

CycleSoftware versterkt samenwerking met ENRA

Home

CycleSoftware versterkt samenwerking met ENRA
"We mogen steeds meer klanten uit België verwelkomen. Daardoor kregen we ook steeds meer verzoeken om de koppeling met ENRA België te integreren", aldus Jebbe Sluiter van CycleSoftware. Foto: ENRA

CycleSoftware heeft haar samenwerking met fietsverzekeraar ENRA verzekeringen uitgebreid. Vanaf nu is het mogelijk om via de koppeling tussen Cycle Software en ENRA ook tweewielerverzekeringen af te sluiten in België. Daarnaast kunnen winkels in de grensstreek met Duitsland voortaan ook fietsen voor hun Duitse klanten bij ENRA verzekeren.

“We mogen steeds meer klanten uit België verwelkomen. Daardoor kregen we ook steeds meer verzoeken om de koppeling met ENRA België te integreren”, legt Jebbe Sluiter van CycleSoftware uit. De koppeling is inmiddels geïntegreerd en kan in gebruik genomen worden door onze Belgische klanten. Daarnaast is het mogelijk voor Nederlandse winkels in de grensstreek met België en Duitsland om een extra account aan te maken. Op die manier kunnen ook zij via een paar klikken een Belgische of Duitse fietsverzekering bij ENRA afsluiten.”

Afsluiten in grensstreek eenvoudig

Raymond Lussenburg, manager verkoop Nederland en België bij ENRA, is blij met de koppeling voor Belgische rijwielhandelaren en de uitbreiding voor Duitsland. “Wij zijn nu ruim twee jaar actief in België en maken hier een mooie groei door. Ook Duitse consumenten weten ons steeds beter te vinden. Klanten kunnen bij ons hun elektrische fiets of gewone fiets direct online verzekeren, of via een aangesloten rijwielhandelaar. De koppeling met CycleSoftware maakt het voor Belgische rijwielhandelaren en rijwielzaken in de Duitse grensstreek nu nog eenvoudiger om een verzekering voor een tweewieler bij ons af te sluiten.”

 

Reageer op dit artikel