nieuws

Ad Roest opgevolgd door Robèrt Scholten

Home

Ad Roest opgevolgd door Robèrt Scholten
Robèrt Scholten is een bekende in de branche. Hij is sinds 2012 bij Biretco werkzaam, daarvoor werkte hij 17 jaren Batavus.

Ad Roest gaat stoppen als Manager Duitsland bij Dynamo Retail Group. Hij wordt opgevolgd door Robèrt Scholten. Ad Roest is al meer dan 48 jaar nationaal en internationaal in de fietsbranche werkzaam waarvan de laatste 11 jaar bij Biretco, onder andere in de functie van Manager Duitsland.

Hier was hij als het gezicht van Biretco niet alleen verantwoordelijk voor de groei in Duitsland, maar ook voor de relatie met de ondernemers en de vele contractleveranciers. Aangezien Ad Roest afgelopen juli 66 jaar is geworden, is het tijd om het stokje over te dragen.
Ad blijft in 2015 nog als adviseur in dienst van Dynamo Retail Group (ontstaan uit een fusie tussen Bike Totaal en Biretco) om zijn kennis en netwerk over te dragen aan zijn opvolger Robèrt Scholten. Deze heeft met ingang van 1 november jl. de verantwoordelijkheid overgenomen voor de aansturing van de binnen- en buitendienst van Duitsland en voor de relatie met de ondernemers en leveranciers van Dynamo Retail Group.
Robèrt Scholten is een bekende in de branche. Hij is sinds 2012 werkzaambij Biretco, daarvoor werkte hij 17 jaar bij Batavus in diverse functies, onder andere als Export Manager en Sales Manager. Dynamo Retail Group is ervan overtuigd met Scholten een ervaren branchekenner als opvolger te hebben gevonden.

Lees meer over Dynamo Retail Group

Reageer op dit artikel