nieuws

H&L ontwikkelt benchmark tweewielerbranche

Home

H&L ontwikkelt benchmark tweewielerbranche
Richard Guit van H&L Accountants en Belastingadviseurs geeft aan waarom het bedrijf met een benchmark begint: “Zeker in deze roerige tijden is het geen overbodige luxe om uw bedrijf te sturen op basis van actuele informatie.” H&L, Vendit en Exact en organiseren een gratis kennissessie met als titel: De kracht van Exact in uw winkel.

H&L Accountants & Belastingadviseurs heeft een benchmark voor de tweewielerbranche ontwikkeld. Naast de huidige maand- en kwartaalrapportages gaat H&L nu ook actuele benchmarkinformatie verstrekken en actuele prognoses geven. Daan Luijkx en Richard Guit, partners bij H&L, zullen op 20 januari a.s. een en ander toelichten in een presentatie die wordt gehouden samen met Vendit en Exact. Ondernemers uit de rijwielbranche zijn welkom om deze kennissessies, kosteloos, bij te wonen.

De benchmark geeft de klanten van H&L een schat aan extra informatie om het rendement van hun onderneming te optimaliseren en indien nodig tijdig in te grijpen. Nadat de financiële administraties zijn bijgewerkt in Exact Online zal H&L met de software van Visionplanner Cloud de financiële informatie in verschillende overzichten presenteren. H&L gaat de financiële informatie van haar klanten bundelen in een eigen benchmarkgroep. Richard Guit: “Hierbij worden de opbrengsten en de kosten van de betreffende onderneming per kwartaal of per maand procentueel afgezet tegen de benchmarkgroep. Met andere woorden: onze klanten krijgen niet alleen te zien hoe ze het zelf hebben gedaan in het afgelopen kwartaal of de afgelopen maanden maar ook wat de markt heeft gedaan. Met deze eigen kengetallen wordt gekeken in overleg met de ondernemer waar de mogelijke verbeterpunten liggen.” In het januarinummer van Tweewieler, die op 17 januari a.s. verschijnt, vindt u een artikel over de nieuwe benchmarkactiviteiten van H&L Accountants & Belastingadviseurs.

Kennissessie ‘De kracht van Exact in uw winkel’

Rob van Oosterhout, voorzitter bestuur BOVAG Fietsbedrijven, zal het dagprogramma van de kennissessie op 20 januari a.s. van H&L samen met Vendit en Exact openen. Daarna vinden drie kennissessies plaats met als thema het winkelmanagementsysteem, het financieel systeem en informatie over de benchmarkgroep voor tweewielerzaken.

Programma

  • 09.30 – 10.00     Ontvangst
  • 10.00 – 10.15     Introductie door Rob van Oosterhout, BOVAG
  • 10.15 – 10.45     Meer dan alleen een kassasysteem, Vendit
  • 10.45 – 11.15     Exact Online. Dé online bedrijfssoftware, Exact
  • 11.15 – 11.30     Pauze
  • 11.30 – 12.00     Niet inboeken maar adviseren, H&L
  • 12.00 – 12.30     Q&A Panel
  • 12.30 – 13.30     Afsluitende lunch

Het volledige programma en het inschrijfformulier is te vinden op www.vendit.nl/kennis-sessie

Reageer op dit artikel