blog

BLOG Onrustige beurskoers door afwijzing bod Pon

Home 840

BLOG Onrustige beurskoers door afwijzing bod Pon
Blogger Karel van Nunen noteert een in 2e instantie stijgende beurskoers voor de aandelen van Accell Group. Foto Shutterstock, Pavel Ignatov

Nu vanmorgen bekend is geworden dat Accell de gesprekken met Pon naar aanleiding van het bod van Pon Holding heeft gestopt, is het interessant om te zien hoe de beurskoers van Accell daarop reageert.

Natuurlijk heeft dit bericht in eerste instantie een sterke daling teweeggebracht van € 32,15 naar € 29,09. Maar daarna is wel zichtbaar een verbetering ingetreden naar rond deze middag van € 30,64. Dat is een duidelijk teken dat het bestuur en de raad van commissarissen een beslissing hebben genomen die door de aandeelhouders als positief wordt ervaren.

Zeker omdat voor het bod van Pon de koers zich bewoog rond de € 26,00. Wel is het nu de taak van het bestuur om op redelijk korte termijn met een goed businessplan naar buiten te treden om niet alleen de aandeelhouders maar alle stakeholders een vaste en groeiende blik naar de toekomst van Accell te bieden.

Wordt vervolgd.

Accell Group wijst hoger bod Pon Holdings af

Reageer op dit artikel