blog

BLOG Pluim voor Gazelle

Home 800

BLOG Pluim voor Gazelle
Diverse Gazelle-medewerkers liepen een dag mee bij een dealer. Foto Gazelle

Gazelle heeft een tijdje geleden besloten om onder de noemer ‘Learn & Connect’ een fiks aantal medewerkers van De Koninklijke een dagje bij dealers te laten meedraaien om daarmee het echte werk op de winkelvloer te ervaren.

Algemeen directeur van Gazelle Huub Lamers mocht begin maart bij www.daatzelaar.nl van Erik Goedhart zijn hart ophalen. Alles kwam aan bod: garantiegevalletjes, telefoontjes naar de binnendienst (inclusief wachttijden), verkoopgesprekken met consumenten, een fietstas of een doosje Simson afrekenen. De realiteit ervaren heeft Huub wijzer gemaakt.

Mystery shoppper

Uit goedhartigheid voor zichzelf had Erik stiekem ook twee Gooise dames, die zoals bijkans alle dames ook op internet struinen, als mystery shopper ingezet. Huub kon elke vraag en opmerking, ook die aangaande de internetstunters feilloos pareren. Huub heeft trouwens ook nog, met een accu-upgrade en zonder verdere korting zelf een e-bike aan een consument verkocht. Het resultaat van ‘Learn & Connect’ is duidelijk. Volgens Erik Goedhart luistert Huub Lamers écht naar de dealers. Dus geef ik, namens Erik, een dikke pluim aan Huub Lamers (noot: Erik gaat dit jaar vól voor Gazelle).

Foto's

Reageer op dit artikel