nieuws

Kymco brengt Euro4 scootermodellen

Gemotoriseerd 2329

Kymco brengt Euro4 scootermodellen
Kymco Scooters Nederland heeft vorige maand al als een van de eerste merken in Nederland twee Euro4-modellen op de markt gebracht. Foto's Kymco Scooters Nederland

Om uitstoot en vervuiling van brom- en snorscooters te verminderen wordt er met ingang van 1 januari 2018 verwacht dat alle brom- en snorscooters gemodificeerd zijn voor de Euro4 emissienorm. Kymco Scooters Nederland heeft twee Euro4-modellen op de markt gebracht.

De wetgeving voor emissie-uitstoot voor scooters zorgt voor de schoonste, groenste, en meest duurzame scooters. Kymco Scooters Nederland heeft vorige maand al als een van de eerste merken in Nederland twee modellen op de markt gebracht. De VP50 (45km/u) is leverbaar in de kleur Tecno Silver en de Agility 16+ (45 km/u) in de bekende kleuren Mat Metallic Blue en Mat Zwart.

In najaar ook Euro4 25 km/u-modellen

Later in het jaar zullen van beide modellen ook de 25 km/h versie deze kant op komen. De VP50 kost consumentenadviesprijs € 2.098,- en de Agility 16+ € 2.548,-. Dit is natuurlijk inclusief alle bijkomende kosten zoals BTW, transport, handling, kosten kenteken, leges en tenaamstelling.

Foto's

Reageer op dit artikel