nieuws

E-scooter Emco NOVA special edition

Gemotoriseerd 884

E-scooter Emco NOVA special edition
E-scooter Emco NOVA Special Edition. Foto Emco

De jaren 50 retrolook beleven met de nieuwste en meest duurzame techniek? Dat kan nu met de emco e-scooter NOVA Special Edition. Met nostalgische whitewall-banden en een sportieve witte striping als finishing touch.

Daarbij kan de consument een eigen geluksgetal aan de striping toevoegen, zodat de e-scooter ook een extra personal touch krijgt. Tot slot krijgt u er een extra accessoire gratis bij: een moderne zwarte helm of een Aplus viersterren kettingslot met een lengte van 120 cm. Al met al een mooie deal met veel gratis accessoires ter waarde van meer dan € 300,-.

Retrodesign en hightech technologie

De emco NOVA is het summum van retrodesign in combinatie met hightech technologie. Hij heeft een krachtig motorvermogen van 2.000 W (2,7 pk) en een gunstig gewicht van 81 kg, zonder accu. Daardoor ideaal voor allround toepassingen en toch snel en wendbaar. Zoals bijvoorbeeld in het stadsverkeer, bij drukke evenementen en als scooter voor algemene mobiliteit en duurzame dienstreizen. De grote buddyseat en het brede stuur biedt grote bestuurders veel ruimte, met inbegrip van de duopassagier. Een kleurig verlichte cockpit en hydraulische schijfremmen zijn standaard. Verkrijgbaar in zowel de 25- als de 45 km/u uitvoering. Geruisloos, duurzaam en zonder uitstoot van CO2.

Reserveren mogelijk

Dealers kunnen de NOVA Special Edition reserveren, ze zijn al beschikbaar. Deze Special Edition is tot 31 juli 2017 te bestellen. Bovendien kunnen zakelijke gebruikers financieel nog voordeliger uit komen, dankzij de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de willekeurige afschrijving milieu-investeringen (VAMIL). Elektrisch scooter rijden wordt nu wel heel interessant. Zie ook www.emco-scooters.com en www.rvo.nl/subsidies-regelingen/mia-en-vamil

Reageer op dit artikel