nieuws

Platform voor scooterlease gestart

Gemotoriseerd 783

Platform voor scooterlease gestart
Lease-je-Scooter.nl is opgericht door onderneemster Marlotte Lubbers en haar 16-jarige zoon Quentin Matthew. Lubbers is ook uitgever van Kids Vakantiegids, het grootste familievakantie platform in Nederland. Foto Lease-je-scooter.nl

Lease-je-Scooter.nl is een online platform in Nederland dat zich specifiek richt op de lease van scooters. Het platform is bedoeld voor particulieren die een nieuwe scooter van topkwaliteit willen rijden, maar daaraan niet direct de aanschafprijs kunnen of willen spenderen. Klanten kunnen zich oriënteren op basis van een vaste prijs per maand en simpel en snel een lease-aanvraag indienen.

Lease-je-Scooter.nl scooterlease werkt volgens het KISS-principe; keep it simple and smart. Het maandbudget is transparant, de prijs-kwaliteitverhouding is hoog en particulieren kunnen gemakkelijk binnen vijf minuten een online lease-aanvraag indienen, waarbij ze op werkdagen al binnen twee uur uitslag krijgen over de aanvraag.

Website vervangt verkoper in de winkel

De rol van de verkoper in de winkel wordt vervangen door uitgebreide informatievoorziening op de website. Zo is iedere scooter voorzien van technische specificaties en de plus- en minpunten van het betreffende model. Lease-je-Scooter.nl biedt scooterlease aan op basis van Financial Lease, waardoor de koper direct eigenaar is van de scooter. De ruim tachtig verschillende retro, sportieve en city scooters zijn al te leasen vanaf slechts € 14,- per maand.

AGM en BTC voor scooterlease

Lease-je-Scooter.nl start met het aanbod van de kwalitatief hoogwaardige en betaalbare scooters uit de stal van AGM en BTC. In oktober van dit jaar fuseerden de twee scooterproducenten, waarmee ze samen een sterke positie in de Nederlandse scootermarkt veroverden. Dankzij het uitgebreide, landelijke dealernetwerk van AGM en BTC kan de consument altijd bij een dealer dicht bij huis terecht voor service en onderhoud aan de scooter. Het eigen servicepunt van Lease-je-Scooter.nl is gevestigd in Tilburg, vlak bij de AGM en BTC groothandel in Dongen. Bij de groothandel staan ruim vijfduizend scooters op voorraad, waardoor er altijd snel kan worden geleverd vanuit het servicepunt van Lease-je-Scooter.nl.

Interactie met de doelgroep

Interactie met de doelgroep is voor Lease-je-Scooter.nl een belangrijke pijler in de ontwikkeling van het lease platform. Zo werken studenten van het Graafschap College in Doetinchem aan een beeldcontent project voor Lease-je-scooter.nl. Als onderdeel van het vak communicatie creëren toekomstige accountmanagers in teams beeldcontent die volgens hen aansprekend is voor de doelgroep. “Door inzicht te krijgen in de visie van jongeren kunnen we ons platform steeds verder optimaliseren. De jeugd is voor ons een belangrijke doelgroep, zodoende nemen wij hun ideeën graag mee in onze communicatiestrategie,” aldus oprichter Marlotte Lubbers van Lease-je-Scooter.nl.

Klantbeoordelingen op Lease-je-scooter.nl

Naast de interactieve projecten binnen de doelgroep worden klantbeoordelingen een belangrijke pijler van Lease-je-Scooter.nl. Lubbers: “In de scooterbranche worden scooters nog niet beoordeeld door en voor consumenten. Ook hier gaan we verandering in brengen.”

Reageer op dit artikel