nieuws

AGM presenteert ‘Devil’

Gemotoriseerd

AGM presenteert ‘Devil’
De diabolische broer van de Caféracer, de AGM Devil. Foto AGM I Asian Gear

Importeur Asiangear presenteert de AGM Devil, een echte caféracer. Deze luchtgekoelde 4-takt met 49cc past precies in het motto van AGM: ‘enjoy life, ride agm!’ AGM kent de wensen van zijn klanten en deelt graag zijn scooterpassie met hen.

De AGM Devil zal voorradig zijn in de laatste maand van dit jaar, ofwel een fantastisch model om 2015 mee af te sluiten en 2016 mee te beginnen. De consumentenprijs zal €1.799,- worden incl. BTW en excl. kenteken, SRN toeslag en kosten rijklaar maken. Specificaties Devil: motor: luchtgekoelde 4-takt, 49cc; transmissie: schakel; starter: kickstart; snelheid: 45 km/u; rem voor: schijfrem; rem achter: trommelrem; wielen: 18 inch.

Scooterrijden is handig

Scooterrijden is niet alleen leuk, maar ook handig. AGM-scooters zijn zuinig en met de nieuwe garantietermijn van drie jaar op het motorblok is de keuze voor een agm scooter ook een heel verstandige keuze. AGM scooters zijn van alle markten thuis, woon-werkverkeer, boodschappen of heerlijk de omgeving verkennen: een AGM zorgt dat je geniet van het scooterrijden.

Breed scala aan modellen

Het brede scala aan AGM-modellen zorgt ervoor dat iedereen een AGM scooter naar zijn eigen smaak kan vinden. Van handige en compacte stadsscooters, stoere sportscooters, klassieke retro scooters tot motorscooters.

Reageer op dit artikel