nieuws

E-scooter met geïntegreerde iPhone functionaliteit

Gemotoriseerd

E-scooter met geïntegreerde iPhone functionaliteit
De Xkuty is met behulp van zonne-energie op te laden.

Waar heb je tegenwoordig nu nog geen app voor? Dat moet Xkuty gedacht hebben bij de ontwikkeling van het aansturingsysteem van de Xkuty e-scooter via de iPhone van de berijder.

Door de gratis Xkuty app te downloaden krijgt de berijder toegang tot de verschillende functies van de Xkuty. Naast de functie als sleutel, bepaal je met behulp van de app onder andere zelf de lay-out van de display, het acceleratievermogen, het accuverbruik, de maximale snelheid en de verlichting.

In combinatie met de speciaal ontwikkelde Bluetooth helm biedt hij ook de mogelijkheid om functies van je iPhone te gebruiken, zoals navigeren, bellen en muziek luisteren.

Met een bereik van 100 km en de mogelijkheid om de Xkuty met behulp van zonne-energie op te laden, is het een financieel zeer aantrekkelijke en bovendien milieubewuste manier van vervoer. Het simplistische design is gericht op functionaliteit, comfort en een simpele bediening. De Xkuty kan gepersonaliseerd waarbij gekozen kan worden uit zestig kleurcombinaties van het frame, zadel, de handvatten en helm. Er is een zowel snor- en bromuitvoering leverbaar.

Met een gewicht van 43 tot 46 kilo, afhankelijk van de uitvoering, is de Xkuty een van de lichtste scooters op de markt.

Reageer op dit artikel