nieuws

Technische dealertraining Moteo Euro3 norm

Gemotoriseerd

Technische dealertraining Moteo Euro3 norm
Moteo heeft technische dealertrainingen gehouden voor de SYM FiddleIII, de eerste Euro3 goedgekeurde 50cc scooter.

Moteo heeft in de afgelopen weken ongeveer 300 dealers ontvangen in het moderne pand in Ede. Hier vond de eerste technische training plaats voor het nieuwe SYM ECS systeem. Deze elektronische carburateur is als eerste geplaatst in het nieuwste SYM model FiddleIII dat afgelopen zomer op de Nederlandse markt is gelanceerd. Dit model voldoet aan de aangescherpte Euro3 norm.

Het tweede model staat al klaar om uitgevoerd te worden met het elektronische carburateur systeem ECS, namelijk de Symphony ST. De voordelen van de elektronische carburateur zijn een beter koude start. Dat is in ons Nederlandse klimaat een enorm pluspunt. De FiddleIII is de eerste Euro3 goedgekeurde 50cc scooter. Euro3 staat voor een hoger rendement uit de brandstof, en minder Co2 uitstoot. Hiermee helpt SYM de consument zijn persoonlijke Co2 footprint te verkleinen.

Theorie en praktijk

Alle FiddleIII dealers zijn uitgenodigd voor een cursus van een dagdeel, bestaande uit een theoretisch onderdeel en een praktijkonderdeel. Daarnaast was er een uurtje opfrissen voor het @dios (dealer informatie & order systeem) ingeruimd. Aansluitend of beginnend met een lunch, zijn de dealers in een dagdeel bijgespijkerd. Na vijf trainingsdagen zijn de meeste dealers op bezoek in Ede geweest. Voor nieuwe FiddleIII dealers of dealers die bij deze ronde waren verhinderd, worden er in 2015 nog extra trainingsdagen ingepland.

Positief geëvalueerd

Iedere dealer kreeg na afloop een hand-out mee en kon direct een evaluatie enquête invullen. De cursus was een  succes en werd overwegend met Goed en Zeer goed beoordeeld.

Reageer op dit artikel