nieuws

Govecs wint European e-Scooter of the Year Award

Gemotoriseerd

Govecs heeft voor de derde achtereenvolgende keer de ‘European e-Scooter of the Year’ Award gewonnen. Govecs kreeg de onderscheiding voor de 25 km/u categorie met het GO! S1.4 model.

Govecs wint European e-Scooter of the Year Award

De E-scooter of the year’ onderscheiding werd uitgereikt tijdens de Clean Week 2020, een evenement waar op het circuit van Zolder (Be) de nieuwste ‘schone’ mobiliteitsproducten getoond werden. Veertien journalisten uit heel Europa beoordeelden de producten op criteria als kwaliteit, capaciteit en prijs in relatie tot de prijs. Andere beoordelingsfactoren waren design, actieradius, oplaadtijd en prestaties.

De Awards voor de Clean Week 2020 E-Scooter werden in drie categorieën toegekend: topsnelheid tot 25 km/u, tot 45 km/u en boven de 45 km/u. De 25 km/u categorie, belangrijk in Nederland, werd door Govecs gewonnen met het GO! S1.4 model.

‘Lifestyle producten die milieuvriendelijk zijn’

Robert van de Nadort, directeur van Govecs-importeur RR Mobility: “De deelname van BMW, Peugeot en Vectrix onderstreept het belang van dit evenement. We zijn trots dat Govecs de juryleden weer heeft overtuigd, net als de voorgaande twee jaar. Deze onderscheiding is voor ons van grote waarde en een aanmoediging om door te gaan met de ontwikkeling van lifestyle producten die ook nog eens uiterst milieuvriendelijk zijn.”

In 2011 won Govecs de ‘E-Scooter of the Year’ Award met het GO! S2.4 model en de eCarTec Award met de GO! S3.4, de eerste elektrische scooter van Govecs in de motorfietscategorie. In 2012 won het merk de ‘E-Scooter of the Year’ Award in twee categorieën en de eCarTec Award voor de GO! S1.4, de eerste Govecs scooter met verwisselbare accu.

Reageer op dit artikel