nieuws

Motana en Vanderhulst samengevoegd

Gemotoriseerd

Motana en Vanderhulst samengevoegd
Koos Groenewold

Motana Nederland verhuisde eind januari samen met Vanderhulst Nederland naar een nieuw bedrijfspand in Ede. Vorige week werd bekend dat beide bedrijven worden samengevoegd. Marco Lindhout is benoemd tot General Manager van Motana Nederland BV. Hij is verantwoordelijk voor alle Nederlandse Moteo activiteiten van zowel Vanderhulst als Motana 2Wheels.

“Met een herstructurering van Vanderhulst Nederland BV, Motana 2Wheels en Motana Accessoires willen we een verder kostenbesparing bereiken”, geeft Marco Lindhout aan. De bedrijven Vanderhulst (Peugeot scooters) en Motana 2Wheels (SYM, Derbi en Tomos) worden volledig samengevoegd.  Qua personeelsbezetting gaat er het nodige veranderen.
Herman van Beek legt zijn functie voor als General Manager van Vanderhulst neer en zal het team van rayon managers gaan versterken. Martijn Westerhof, voorheen werkzaam als rayon manager voor Motana Accessoires gaat zijn carrière voortzetten bij een andere werkgever. Guus Terhaag zal zijn functie overnemen.  Oscar Beukema heeft half januari bij een ongeval een ernstig nek trauma opgelopen, het ziet ernaar uit dat dit een lange revalidatie periode tot gevolg zal hebben. “We wensen hem en zijn gezin veel sterkte bij zijn herstel”, aldus Marco Lindhout.

Reageer op dit artikel