nieuws

Winnaars bromfietsactie Unigarant bekend

Gemotoriseerd

Winnaars bromfietsactie Unigarant bekend
Winnaars bromfietsactie Unigarant bekend

De hoofdprijs van de bromfietsactie van Unigarant is gevallen bij tweewielerspecialist Roké Motors uit Woerden. Op 1 juni introduceerde Unigarant de vernieuwde Bromfietsverzekering. Om deze introductie extra kracht bij te zetten en vanwege het 40-jarig bestaan van Unigarant, organiseerde de schadeverzekeraar een 40-daagse actie.

Met deze actie (Unigarant is jarig en trakteert!) maakten tweewielerspecialisten en hun klanten kans op leuke prijzen. Marcel Klijn (Roké Motors) en zijn klant Wilco van Dam ontvingen van Unigarant-accountmanager Tweewiel Hans Aalbers de prijzen.

Aankoopbedrijf bromfiets retour
Op een felicitatiekaart maakten veel klanten de slagzin ‘Samen uit, samen thuis betekent voor mij …’ op originele wijze af. Wij kozen voor de inzending van Wilco van Dam: ‘Samen uit, samen thuis betekent voor mij … waar je samen aan begint, maak je samen af’. Met deze inzending won hij het aankoopbedrag van zijn bromfiets retour. Roké Motors mocht als verkopende tweewielerspecialist een iPad in ontvangst nemen.

Andere prijzen
39 andere inzendingen wonnen een accessoirecheque ter waarde van € 100,-. De betreffende tweewielerspecialisten wonnen een diner-, wens- of podiumbon.

Op de foto v.l.n.r.: Marcel Klijn (Roké Motors), Hans Aalbers (accountmanager Tweewiel Unigarant) en prijswinnaar Wilco van Dam.

Reageer op dit artikel