nieuws

GOVECS introduceert ANWB Mobiliteitspas

Gemotoriseerd

GOVECS introduceert ANWB Mobiliteitspas
GOVECS introduceert ANWB Mobiliteitspas

GOVECS biedt de berijders van een GOVECS elektrische scooter een ANWB Mobiliteitspas, waardoor direct assistentie kan worden geboden. De Mobiliteitspas, die GOVECS in samenwerking met de ANWB op de markt brengt, heeft een geldigheidsduur van twee jaar.

Met de ANWB Mobiliteitspas hebben particuliere GOVECS-rijders recht op maar liefst 24 maanden gratis pechhulp en dat is twee keer zo lang als de meeste mobiliteitspassen. “Daaruit spreekt onze intentie om GOVECS-rijders onbezorgd rijplezier te garanderen”, zegt Roelof Schiltmans, directeur van GOVECS-importeur RR Mobility.
“In geval van pech wordt de hulp uitgevoerd door de ANWB, waardoor snelle, vakkundige assistentie is gewaarborgd. En in geheel Nederland, in de stad en op afgelegen wegen. De alarmcentrale is voor GOVECS-bestuurders 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor hulp.”

Pechlocatie of GOVECS-dealer
De hulp door de ANWB is erop gericht de gestrande scooterrijder weer zo snel mogelijk op weg te helpen door ter plekke een (nood)reparatie uit te voeren. Wanneer doorrijden echt onmogelijk is, zorgt de ANWB ervoor dat de scooter binnen een straal van 25 kilometer van de pechlocatie bij voorkeur wordt afgevoerd naar een GOVECS-dealer of naar een gewenst adres.

Scootergebonden
Ook wordt gearrangeerd dat de bestuurder en de eventuele medereiziger weer snel en veilig ‘thuis’ komen. De mobiliteitspas is overigens scootergebonden en is niet afhankelijk van degene die de scooter op dat moment bestuurt. Het dekkingsgebied voor de GOVECS-mobiliteitshulp is in heel Nederland, vanaf 1 km van het woonadres, vakantieadres of tijdelijke verblijfplaats.
De mobiliteitspas van GOVECS is deze maand ingevoerd. Vóór het aflopen van de dekkingsperiode van twee jaar ontvangt de gebruiker van een GOVECS-scooter een vrijblijvend aanbod om de mobiliteitshulp te verlengen via de ANWB.

Reageer op dit artikel