nieuws

Unigarant introduceert vernieuwde bromfietsverzekering en E-scooterverzekering

Gemotoriseerd

Unigarant introduceert vernieuwde bromfietsverzekering en E-scooterverzekering

De Bromfietsverzekering van Unigarant is compleet vernieuwd. Daarnaast komt Unigarant met een E-scooterverzekering. Om de tweewielerspecialist te ondersteunen met het verkopen van deze nieuwe verzekeringen organiseert Unigarant in het kader van hun 40-jarig bestaan een speciale actie.

 

HOOGEVEEN – De Bromfietsverzekering van

Unigarant

is compleet vernieuwd. Daarnaast komt Unigarant met een E-scooterverzekering. Om de tweewielerspecialist te ondersteunen met het verkopen van deze nieuwe verzekeringen organiseert Unigarant in het kader van hun 40-jarig bestaan een speciale actie.

De tweewielerspecialist geeft aan elke klant die een Unigarant Bromfietsverzekering of E-scooterverzekering sluit een actiekaart mee. Vervolgens moet de klant een slagzin afmaken, zijn gegevens invullen en de kaart opsturen. Wint de klant, dan wint ook de tweewielerspecialist. Hoofdprijs voor de klant is de aanschafwaarde van de scooter retour, terwijl de tweewielerspecialist een iPad ontvangt. Andere prijzen zijn accessoirescheques en theater-, diner- en hotelbonnen.

Wijzigingen Bromfietsverzekering

De belangrijkste wijziging bij de Bromfietsverzekering is de manier van tarifering. Door ook factoren als het merk van de bromfiets mee te nemen, kan Unigarant een grote doelgroep scherpere premies aanbieden. De Bromfietsverzekering is verder uitgebreid met een nieuwe basisdekking Aanrijding (volledig casco zonder diefstal).

Nieuw zijn ook de aanvullende dekkingen: Unigarant Pechhulp, Drie jaar aanschafwaardegarantie en een vernieuwde Ongevallenverzekering.

E-scooterverzekering

Verder introduceert Unigarant per 1 juni de E-scooterverzekering. Deze verzekering kent dezelfde basisdekkingen als de Bromfietsverzekering, maar heeft een extra scherp tarief. Bovendien is op de E-scooterverzekering schade aan de accu meeverzekerd.

Zowel de verbeterde bromfietsverzekering als de nieuwe E-scooterverzekering kunnen worden uitgebreid met verschillende aanvullende dekkingen. Met de Pechhulpdekking is de klant verzekerd van (nood)hulp door de ANWB bij pech onderweg.

Ongevallenverzekering

De vernieuwde Ongevallenverzekering vergoedt tot maximaal € 100.000,- de schade van een opzittende als gevolg van een ongeval. Schade aan kleding, helm en bagage is verzekerd tot € 750. In geval van overlijden vergoedt Unigarant € 3.000,-.

Met de Drie Jaar Aanschafwaarde heeft de klant de mogelijkheid om de aanschafwaardegarantie van standaard één jaar voor nieuw aangeschafte bromfietsen, te verlengen tot drie jaar. Bij total loss binnen deze periode wordt het aankoopbedrag volledig vergoed.

Voor bestaande verzekerden worden de wijzigingen per 1 juli van kracht.

Foto: Unigarant

Reageer op dit artikel