nieuws

Elektrische snorfiets meest verkocht

Gemotoriseerd

Elektrische snorfiets meest verkocht

NIJMEGEN – Uit het rapport BOVAG Gemotoriseerde Tweewielers blijkt dat de verkoop van de elektrische snorfiets in 2009 met 175% is gestegen ten opzichte van 2008. Uit dit rapport (cijfers VWE) blijkt ook dat Sachs marktleider is op het gebied van elektrische snorfietsen.

NIJMEGEN – Uit het rapport BOVAG Gemotoriseerde Tweewielers blijkt dat de verkoop van de elektrische snorfiets in 2009 met 175% is gestegen ten opzichte van 2008. Uit dit rapport (cijfers VWE) blijkt ook dat Sachs marktleider is op het gebied van elektrische snorfietsen.

Uit dit onderzoek blijkt dus dat niet de elektrische scooter, maar de elektrische snorfiets is het meest wordt verkocht. Als meest verkochte e-snorfiets wordt Sachs als eerste genoemd met 357 stuks (op een aantal van 2.037). De snorfiets is populairder dan de e-bromfiets, daarvan werden in 2009 slechts 357 stuks verkocht, aldus het rapport.

Het Sachs model Electra wordt in het onderzoek omschreven als een ‘comfortabel, milieuvriendelijk, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar vervoermiddel.’

Reageer op dit artikel