artikel

Scootparts.nl voortgezet door Bart Willems

Gemotoriseerd

Scootparts.nl voortgezet door Bart Willems
Het bedrijf BicatoXL heeft de internetwinkels Scootparts.nl, FietsonderdeelXL.nl, BromfietsonderdelenXL.nl, MotorscooteronderdelenXL.nl en KlassiekeronderdelenXL.nl.

Wegens drukke nevenactiviteiten die de overhand nemen hebben de eigenaren van Scootparts.nl ; Marcel en Ingrid Blind, besloten om na vijftien jaar Scootparts.nl te verkopen aan Bart Willems, die zijn sporen al heeft verdiend in de automotive sector en toe was aan een verbreding van zijn onderneming met e-commerce activiteiten op tweewielergebied.

Alle activiteiten en activa worden verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar die per 1 september 2014 op een nieuwe locatie het bedrijf BicatoXL met de internetwinkels Scootparts.nl, FietsonderdeelXL.nl, BromfietsonderdelenXL.nl, MotorscooteronderdelenXL.nl en KlassiekeronderdelenXL.nl voortzet. Bart Willems: “Ik ben ongelofelijk enthousiast en gemotiveerd om de webwinkels van BicatoXL voort te zetten en uit te bouwen.”

Magazijn in Ter Apel

De logistieke afdeling (magazijn en orderverwerking) blijft in Ter Apel. Het bezoek en kantooradres van BicatoXL / Scootparts wordt per 1 september: Hoofdstraat 122, 7586 BW Overdinkel, telefoon (053) 536 0572 / 06 53 56 4224, e-mail info1@scootparts.nl.

Scootparts.nl

Scootparts.nl werd in 1999 opgericht als scooteronderdelen webshop met zo’n 2.000 artikelen en startte in een tijd dat er nog geen 100 webwinkels waren in NL. Nu hebben de webwinkels van BicatoXL samen zo’n 30.000 artikelen en zijn er enkele duizenden webwinkels. Scootparts heeft echter nog altijd een vooraanstaande plaats als het gaat om het snel (wereldwijd) leveren van tweewieleronderdelen.

Reageer op dit artikel