video

Video: Merida Dealer Testride

Fietsen 744

Video: Merida Dealer Testride
Tijdens de dag is er een uitgebreide lunch in het Merida Experience Center. Foto Merida

De Merida Dealer Testrides zijn weer begonnen. Tijdens de Dealer Testride bij het Merida Experience Center in Apeldoorn kunnen fietsretailers samen met hun personeel of met een groep enthousiaste klanten mountainbikes van Merida testen. Voor retailers en hun personeel is zo’n testdag ideaal om klanten beter te kunnen adviseren.

Voor klanten kan zo’n dag het laatste zetje zijn om ze over de streep te trekken bij de aanschaf van een nieuwe fiets. “Onlangs ontvingen we een groep van Fietsspecialist Kamp uit Rolde. De deelnemers waren enthousiast over de dag en vonden het een prima gelegenheid om diverse modellen aan de tand te voelen en zo te merken wat daadwerkelijk het verschil is tussen de verschillende type mountainbikes”, aldus Peter Koperdraad van Merida. Martien Kamp kan na de dag de Dealer Testride zeker aanraden: “Het is een leuke dag en goed voor de beleving rond het merk en de winkel.”
Bekijk de video van deze ochtend

Hoe ziet een Dealer Testride eruit?

De groep wordt met koffie en thee ontvangen in het Merida Experience Center in Apeldoorn. Hier zijn alle Merida modellen te bewonderen en in de kleedkamers kunnen deelnemers zich omkleden en na afloop douchen. “Na de ontvangst en het omkleden is het tijd om te gaan fietsen. Dankzij de ligging van ons Experience Center aan de rand van de Veluwe is er geen gebrek aan uitdagend terrein zodat de mountainbikes optimaal getest kunnen worden in het terrein waar ze voor gemaakt zijn. Het fietsen gebeurt onder professionele begeleiding van onze eigen Maurice Heijnen en er kan naar wens een clinic in de testride gebouwd worden om de fietstechniek bij te spijkeren.” Bij terugkomst in het Merida Experience Center is er mogelijkheid om te douchen, staat er een lunch klaar en is het tijd om na te praten.

Datum afspreken

Interesse in een Dealer Testride met personeel of klanten? Neem contact op met Merida om een datum te prikken. Een Dealer Testride duurt van 10.00 tot +/-  14.00 uur (incl. lunch). Dealer Testrides vinden voornamelijk plaats op maandag, andere dagen in overleg mogelijk. Maximaal aantal deelnemers per keer is 10.

Individuele testritten 

Het is voor individuele consumenten ook mogelijk om op afspraak een fiets te testen bij Merida. De klant kan op eigen gelegenheid de fiets naar keuze (zowel racefietsen als mountainbikes) uitproberen met een route op een door Merida geleverde GPS. Om een afspraak in te plannen kan men contact opnemen met het Merida Experience Center in Apeldoorn.

Reageer op dit artikel