video

VIDEO: Giant en Liv presenteren collectie op Papendal

Fietsen 1623

VIDEO: Giant en Liv presenteren collectie op Papendal
Giant toonde niet alleen innovaties op fietsgebied, ook nieuwe accessoires kregen alle aandacht. - Foto Giant

Het Sportcentrum Papendal in Arnhem was dit jaar de locatie waar Giant en Liv haar nieuwe producten gepresenteerden. Het evenement vond voor het eerst plaats in combinatie met de Giant Tour Ride op één locatie.

De Giant Retail partners en dealers konden hier kennis maken met de nieuwe collectie fietsen en accessoires van Giant en Liv evenals diverse innovaties. Zo heeft Giant het gepatenteerde Maestro veersysteem een volledige update gegeven en de Triple X e-bike toegevoegd aan het huidige assortiment elektrische fietsen.

Uitbreiding racefietsen in middensegment

Tevens werd een groot aantal nieuwe 29ers en een verbrede collectie E-MTB’s getoond en in het recreatieve segment een nieuwe Prime. Daarnaast werd de Giant Contend gepresenteerd, een nieuwe serie aluminium racefietsen in het middensegment.

Niet alleen werden er innovaties gepresenteerd op fietsgebied, ook nieuwe accessoires kregen alle aandacht. Een brede collectie schoenen, helmen, zadels en kleding werd gepresenteerd voor zowel Giant als Liv.

Aantal Giant Partner Stores blijft groeien

In een speciaal opgezette Black Box werd een video getoond waarin het Giant Partner Store concept werd toegelicht. Ook kwamen ondernemers aan het woord waren die zelf eigenaar zijn van een Giant Partner Store om de voordelen van het concept toe te lichten. Tevens was het mogelijk in virtual reality de opzet van dit Store concept bij een aantal winkels te bekijken.

Giant stelt dat er “op dit moment zijn er al bijna 30 Giant Stores. De verwachting is dat dit aan het eind van het jaar zal zijn toegenomen tot circa 50. Dealers toonde grote interesse in dit concept, dat gebaseerd is op exclusieve distributie van het merk.”

Eerste Giant Tour Ride op Papendal trok zo’n 1.000 enthousiaste fietsers. Voor het eerst startte de Giant Tour Ride niet vanuit Amsterdam maar vanuit Papendal. “Het bieden van een prachtige route, een goede verzorging en een gezellige sfeer zijn de basis voor dit evenement. Bovendien kregen de consumenten nu ook de gelegenheid alvast kennis te maken met de nieuwste innovaties. Deze werden met veel enthousiasme ontvangen,” aldus Giant.

 

Video

Reageer op dit artikel