video

RTL4 programma ‘Wist je dat? bij Kubbinga

Fietsen

RTL4 programma ‘Wist je dat? bij Kubbinga
Presentator Koert Jan de Bruijn op bezoek bij Volare kinderfietsen.

Fabrikant Kubbinga uit Volendam, bekend van Volare kinderfietsen, kreeg vorige week bezoek van een cameraploeg van het RTL4 programma ‘Wist je dat?’. Presentator Koert Jan de Bruijn (bekend van Goede tijden, Slechte tijden) interviewde eigenaar Edwin Boelsz over de juiste maat kinderfiets.

In het RTL4 programma gaat men uitgebreid in hoe je de juiste maat kinderfiets bepaalt en hoe een fietsdesign tot stand komt. Dit was alweer de tweede opname van het programma ‘Wist je dat?’. Afgelopen maand was het programma ook al op bezoek bij Volare Kinderfieten en kwam Volendam uitgebreid in beeld.
In de vorige uitzending kreeg de kijker meer informatie over het bedrijf Kubbinga en de verschillende soorten kinderfietsen die het Volendamse bedrijf internationaal, in inmiddels al meer dan 20 landen, in de markt zet. Volare kinderfietsen worden verkocht bij lokale fietswinkels, maar ook bij grote winkelketens als Praxis, Intertoys, Bol.com en Bart Smit. In het filmpje laat Edwin Boelsz kinderfietsen ‘Designed bij Jan Smit’ zien en vertelt hij over de plannen om ook volwassen fietsen te gaan maken.

Opnames op zondag 6 april op RTL4

De opnames van afgelopen week zijn zondag 6 april a.s. om 16.30 uur te zien op RTL4. Hier kunt u de uitzending van afgelopen maand terugkijken.

Video

Reageer op dit artikel