video

Video: Gazelle fietsen voor Nederlandse sporters

Fietsen

Video: Gazelle fietsen voor Nederlandse sporters
De bijna zestig geproduceerde fietsen zijn niet te koop en worden door de sporters gebruikt in het olympisch dorp.

De leden van het Nederlandse olympische team rijden tijdens de Olympische Spelen in Sochi (van 7 tot en met 23 februari) op speciaal ontworpen, oranje Gazelle-stadsfietsen door het olympisch dorp. In deze video ziet u beelden van de officiële teampresentatie op Sportcentrum Papendal waar Gazelle, partner in sport van het NOC*NSF, de 57 Oranje Limited Edition-fietsen overhandigde aan het team.

De Gazelle Oranje Limited Edition is een hippe stadsfiets met een voordrager en olympische accenten. De bijna zestig geproduceerde fietsen zijn niet te koop en worden door de sporters gebruikt in het olympisch dorp.

Gazelle-ambassadeurs in actie

Onder de geplaatste sporters bevinden zich ook de Gazelle-ambassadeurs Jorien ter Mors (schaatsen en shorttrack), Dimi de Jong (snowboarden) en Edwin van Calker (bobsleeën). Ter Mors komt in actie op twee disciplines; het langebaanschaatsen (1.500 m en ploegenachtervolging) en shorttrack (500, 1.000 en 1.500 m). De Jong gaat voor een medaille op de halfpipe en Van Calker in de viermansbob.

Video

Reageer op dit artikel