nieuws

Popal opent distributiecentrum met dealershow

Fietsen 8415

Popal opent distributiecentrum met dealershow

Fietsenmerk Popal heeft het afgelopen decennium hard aan de weg getimmerd. De collectie is uitgegroeid tot een zeer compleet aanbod waarmee de fietsspecialist een brede, moderne lijn in huis haalt. Het jonge merk zet een modern design neer met betaalbare kwaliteit.

Sponsored content door Popal Fietsen

De Popal dealers verspreiden zich steeds verder door Nederland, maar ook in het buitenland slaat het merk aan. Door haar frisse instelling voelen dealers het vaak als een verademing om samen te werken met het merk. Ze worden niet vastgelegd in jaarafspraken en Popal weet haar collectie het jaar rond op voorraad te houden. Met de persoonlijke benadering van het bedrijf ziet Popal de fietsspecialist als partner in de verkoop van hun fietsen en dit spreekt aan.

Dealershow 2018 in Drunen

Het jonge Popal organiseert in maart haar dealershow en dit vormt de officiële opening van het distributiecentrum. Hier staat het hele Popal team klaar om kennis te maken met de fietsspecialisten van Nederland. Er is enthousiast op gereageerd door vele fietsspecialisten die zich al hebben aangemeld.
De dealershow wordt georganiseerd op de nieuwe locatie van het bedrijf in Drunen, langs de A59. Tijdens de show profiteren bezoekers van acties en aanbiedingen en kunnen ze zich laten inspireren door de modellen voor het nieuwe seizoen.

Aanmelden voor de dealershow

Op de dealershow verwacht het merk veel genodigden te verwelkomen en ze nemen graag voor iedereen de tijd. Bezoekers kunnen zich aanmelden op popal.nl/dealershow. Gasten worden hartelijk onthaald bij Popal waar de drie dealerdagen tot in de puntjes verzorgd zullen zijn.
De dealershow vindt plaats aan de Huub van Doorneweg 2 in Drunen op:

  • Zondag 18 maart van 10.00 tot 17.00
  • Maandag 19 maart van 10.00 tot 21.00
  • Dinsdag 20 maart van 10.00 tot 21.00

Aanmelden via: www.popal.nl/dealershow
Voor meer informatie kunt u terecht bij service@popal.nl of telefonisch via (0416) 205 205.

Een brede collectie bij Popal

Consumenten worden aangetrokken door het design van de fietsen. Zo introduceerde Popal haar Cooper (12 inch tot met 20 inch) in begin 2016 en de fiets heeft sindsdien vele kinderharten veroverd. De kracht van dit fietsje zit hem in de ruime kleurkeuze, haar originele design en het grote aantal maten waarin de Cooper verkrijgbaar is. Deze strategie past het fietsenmerk collectie breed toe.
Zo is onlangs de Prestige gelanceerd, deze complete transporter wordt perfect afgemonteerd in Europa met A-merk materialen, is in de mooiste kleuren beschikbaar en toch blijft de fiets betaalbaar.
Die lijn is ook sterk voelbaar bij de E-volution serie, dit zijn de e-bikes van Popal, allemaal met een eigen design. De grote keus van 16 modellen in verschillende framematen, motoren en kleuren spreekt de klant aan. De modellen zijn allemaal hoogwaardig afgewerkt en verkrijgbaar voor een nette prijs.
Het fietsenmerk biedt een compleet programma aan voor fietsers van jong tot oud en alles wat daar tussenin zit.

Distributiecentrum geopend

Popal is sterk uitgebreid sinds 2017 en nadat ze de kans kreeg een distributiecentrum te openen is het bedrijf in een stroomversnelling geraakt. Er zijn nieuwe collega’s bijgekomen en de professionalisering is intern verder doorgetrokken. Door middel van nieuwe systemen kan Popal nog beter inspelen op trends en haar dealers een volledige service bieden. Deze innovatie wil het bedrijf graag aan haar dealers laten zien, haar enthousiasme reikt zelfs zo ver dat alle fietsenwinkels zijn uitgenodigd om kennis te maken.


Reageer op dit artikel