nieuws

Jan Janssen Limited Edition onthuld op Bike Motion

Fietsen 2423

Jan Janssen Limited Edition onthuld op Bike Motion
Foto Bike Motion Benelux

Jan Janssen Fietsen onthult een Limited Edition racefiets op Bike Motion Benelux. De Jan Janssen Limited Edition wordt gelanceerd ter gelegenheid van het winnen van de Tour de France door Janssen, dit jaar precies 50 jaar geleden. Opmerkelijk: de racefiets heeft een stalen frame.

De Jan Janssen Limited Edition blijft nog even een goed bewaard geheim. In ieder geval tot de poorten van Bike Motion Benelux openen, van 2 tot en met 4 maart in de Jaarbeurs Utrecht. Pierre Janssen, zoon van Jan Janssen, wil dan ook nog niet te veel kwijt over de Limited Edition.

Jan Janssen Limited Edition met stalen frame

Wat Janssen wel kan verklappen, is dat het een high-end racefiets is. “Maar dan wel met een stalen frame. Ja, daar zijn er meer van, maar het blijft apart. Het is een racefiets gemaakt van hetzelfde materiaal als waarmee mijn vader in 1968 de Tour won.”

Hoe de Jan Janssen Limited Edition onthuld gaat worden, is ook nog niet duidelijk. Pierre Janssen: “Het zou natuurlijk heel mooi zijn als mijn vader de fiets officieel zou onthullen op Bike Motion. Maar ik beloof niks, want hij heeft op zijn 78e nog steeds een heel volle agenda. Hij komt in ieder geval wel naar de beurs.”

Na 3 jaar weer terug op Bike Motion

Jan Janssen Fietsen ontbrak 3 jaar lang op Bike Motion, maar is nu dus weer terug. Pierre Janssen: “Het idee achter de beurs is veranderd. Daardoor zien we weer mogelijkheden voor ons. Het gaat ons niet zozeer om grote bezoekersaantallen. We zijn vooral op zoek naar geïnteresseerde fietsliefhebbers. En die verwachten we op Bike Motion volop tegen te gaan komen.”

Reageer op dit artikel