nieuws

E-BikeGarantie tijdelijk met 10 euro korting

Fietsen 9615

E-BikeGarantie tijdelijk met 10 euro korting
Reparatie van een e-bike. De E-BikeGarantie is er tijdelijk met 10 euro korting.

De E-BikeGarantie reparatieverzekering voor elektrische fietsen is er tijdelijk met een korting van 10 euro. Aanbieder CarGarantie geeft de korting tot en met 22 januari.

CarGarantie geeft de korting op haar E-BikeGarantie naar aanleiding van de deelname aan de beurs Velofollies (19-21 januari in Kortrijk).

De E-BikeGarantie is een reparatieverzekering voor alle nieuwe e-bikes, ongeacht het merk. Kopers kunnen de verzekering afsluiten binnen de looptijd van de fabrieksgarantie, voor de periode van een jaar. Alle belangrijke onderdelen van de e-bike vallen onder de verzekering, behalve slijtagedelen zoals banden.

Wanneer de verzekering wordt aangesproken, neemt CarGarantie de kosten voor reparatie en onderdelen op zich. De eigenaar van de fiets hoeft dan niets vooruit te betalen.

E-BikeGarantie gekoppeld aan de fiets

Is de e-bike drie jaar oud, dan geldt er voor de accu een procentueel progressieve bijstelling. Arbeidskosten worden dan nog steeds volledig uitgekeerd. De garantie is gekoppeld aan de fiets. Bij verkoop van de fiets gaat de verzekering mee naar de nieuwe eigenaar.

Kopers van een e-bike kunnen de verzekering afsluiten via www.e-bikegarantie.com. Voorwaarden zijn dat de fiets onder de fabrieksgarantie valt, en de waarde mag niet meer dan 8.000 euro bedragen.

Reageer op dit artikel