nieuws

Early Rider, volwassen fietsen voor kids

Fietsen 2966

Early Rider stelt zichzelf als doel de best mogelijke fietsen voor kinderen te ontwerpen en te produceren. De Engelse fabrikant ontwerpt, produceert en monteert de onderdelen zelf. Hun visie en gedrevenheid werden eerder beloond met een Red Dot Product Design Award en een Eurobike Award. De Early Rider productserie omvat fietsen voor diverse leeftijden die in de Benelux via Cosmic Sports te verkrijgen zijn.

Early Rider, volwassen fietsen voor kids

Sponsored content door Cosmic Sports

Voor peuters en kleuters (2-5 jaar) is het weersbestendige berkenhouten frame van de Early Rider Classic loopfiets het meest geschikt. Het 14 inch voorwiel en 12 inch achterwiel, instelbare zadel en stuur(hoogte), maken het een fiets die een paar jaren kan meegroeien.
De Early Rider Belter is de perfecte 16 inch fiets vanaf 4 jaar, voor kids die klaar zijn om met het echte fietsen te beginnen. Door het 6061-T6 aluminium frame is het gewicht van de fiets met 5,65 kg vrij licht en voor de kleintjes goed handelbaar. Het geheel wordt afgemaakt door de onderhoudsvriendelijke riemaandrijving, V-brakes en Ritchey afmontage.

Helion Urban 20 lijn

De nieuwe Hellion Urban 20 lijn is bedoeld voor kleine trailverkenners van 6 tot 9 jaar. Deze stoere fiets met volwassen geometrie moedigt ouders en kind aan om er samen op uit te gaan. Opgebouwd met Sturmey Archer 3 speed naaf, Ritchey afmontage en Maxxis banden.
Early Rider is in de Benelux te verkrijgen via Cosmic Sports.

Foto's

Reageer op dit artikel