nieuws

NuVinci Cycling houdt extra trainingen voor 2018

Fietsen 1229

Fallbrook heeft besloten extra dagen in te plannen voor de NuVinci Cycling MY2018 opleidingsworkshops. Een maand na het openen van de inschrijvingen zijn al veel workshops volgeboekt. Het bedrijf gaat daarom extra sessies toevoegen in Eindhoven en een extra dag in Ede.

NuVinci Cycling houdt extra trainingen voor 2018
NuVinci workshop. Foto Fallbrook Technologies

Retailers kunnen op de site van NuVinci een datum plannen. De workshop bevat een inleidende opleiding (niveau A) en een geavanceerde opleiding (niveau B) die gaat over de producten van NuVinci Optimized en het oplossen van technische problemen. Verder is er aandacht voor marketing, verkoop en dienstverlening die tijdens het aankomende seizoen beschikbaar zal zijn.

Lees ook
NuVinci traploze naaf gaat enviolo heten

Retailers informeren

Retailers kunnen inschrijven voor niveau B na deelname aan een workshop van niveau A of een MY2017 workshop. “Ons doel is om onze dealers de kennis, het vertrouwen en de tools aan te bieden die ze nodig hebben om NuVinci Optimized fietsen vlot en succesvol te verkopen en te onderhouden”, zegt Niels van der Steen, Retail Marketing Manager bij NuVinci Cycling. “Na de volledige integratie van ons Harmony systeem in de op COBI smartphone-gebaseerde cockpittechnologie, zal er ook een COBI workshop gegeven worden op elke locatie.”

Reageer op dit artikel