nieuws

Dutch ID presenteert haar nieuwste model de Cruise

Fietsen 1526

Dutch ID presenteert haar nieuwste model de Cruise
Foto Optima Cycling

Op de 50PlusBeurs komt Dutch ID met de introductie van haar nieuwste model de Cruise. Uitgangspunt voor de Cruise is lifestyle, verbinding met de nieuwste technologie en comfort. Tijdens de beurs is het ook al mogelijk het nieuwste model te testen op het testparcours.

Sponsored content door Optima Cycling
De Cruise is een geheel nieuw model in het portfolio van Dutch ID en komt uit in drie verschillende uitvoeringen. Deze nieuwste e-bike van Dutch ID is net zoals de andere modellen gericht op comfort en kwaliteit. 100% Hand built in Holland, van ontwerp tot assemblage besteedt Dutch ID veel aandacht aan kleine details welke het grote verschil maken. Het nieuwe model is uitgevoerd met de nieuwste generatie Bosch motor. Het resultaat een degelijke moderne fiets in de kleuren white en satin black. Zo wordt e-biken eenvoudig en kan de fietser ontspannen op weg. De productie van de Cruise start deze maand en de eerste fietsen zullen in oktober worden uitgeleverd.

Introductie Cruise

De officiële introductie vindt deze week plaats tijdens de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Cruise staat volgens Dutch ID voor high-end kwaliteit, design en comfort. De modellen zijn gespecificeerd voor dagelijks gebruik en bewuste mensen, die graag comfortabel en ontspannen onderweg zijn.

Reageer op dit artikel