nieuws

Vintage fietsbeurs in teken van Raleigh

Fietsen 1271

Vintage fietsbeurs in teken van Raleigh
De Rotterdamse Vintage Fietsbeurs is een vintage beurs met klassiekers van staal. Fietsenmakers kunnen een tafel huren om eigen vintage fietsspullen te verkopen. Beeld RVF

De Rotterdamse Vintage Fietsbeurs (RVF) gaat ook dit jaar weer plaatsvinden, op zondag 24 september. Thema dit jaar is Raleigh. De locatie is ditmaal het sfeervolle Trammuseum Rotterdam. Fietsenmakers kunnen er hun ‘oude’ spullen verkopen.

De Rotterdamse Vintage Fietsbeurs is een vintage beurs met klassiekers van staal, zowel oud als nieuw, met een aanbod fietsen en fietsspullen van 1935 tot in de jaren ’90. Wederom zijn er ook de inmiddels klassieke mountainbikes te vinden, net als bij de 2016 editie. Openingstijd is van 10-16 uur en de entree is € 3,-. Het Trammusem Rotterdam is te vinden aan de Kootsekade 19, 3011 TG Rotterdam Hillegersberg.

Tweedehands fietsonderdelen

Daarnaast zijn van bijna alle merken tweedehands en nieuwe onderdelen te vinden en materiaal. Soms zitten de onderdelen nog in de originele verpakking. Onderdelenmerken die te vinden zijn op de Rotterdamse Vintage Fietsbeurs zijn Campagnolo, Shimano, Simplex, Suntour, Mavic, Sachs, Brooks, Chinelli, Zeus, Stronglite enzovoorts.

Zelf fietsspullen verkopen op RVF

Fietsenmakers kunnen een tafel huren om eigen vintage fietsspullen te verkopen op de Rotterdamse Vintage Fietsbeurs. Voor meer informatie over standverhuur en deelname kunt u een mail sturen naar: Pierre Mijnsbergen, p.j.l.mijnsbergen@kpnplanet.nl. Wilt u sponsoren, neem dan contact op met Erik Sandifort (06 5534 33 80).

Reageer op dit artikel