nieuws

Van Raam gaat verhuizen naar grotere locatie

Fietsen 352

Van Raam gaat verhuizen naar grotere locatie
De Van Raam elektrische OPair rolstoelfiets. Foto Van Raam

Van Raam is uit het jasje gegroeid in het huidige pand in Varsseveld. Op de nieuwe locatie, ook in Varsseveld, wordt een pand ter grootte van circa 12.500 m2 gebouwd. In het nieuwe pand komt een uitgebreide showroom waar klanten uit binnen- en buitenland de modellen kunnen uitproberen. Daarnaast komt er ook een mogelijkheid om de fietsen buiten uit te testen.

De fabriek wordt zo ingericht dat de meest moderne productie- en montagetechnieken kunnen worden toegepast die afgestemd zijn op een zo efficiënt mogelijke interne logistiek. Van Raam verwacht medio 2018 te kunnen starten met de nieuwbouw en hoopt met alle medewerkers in 2019 te kunnen verhuizen naar het nieuwe pand aan de Guldenweg 23 in Varsseveld.

Nieuwe fietsen naar Nationaal Park De Hoge Veluwe

Nationaal Park De Hoge Veluwe doet er alles aan om zich ook open te stellen voor mensen met een beperking. Al jaren zijn er speciale fietsen van Van Raam gratis te leen zoals tweewieltandems, rolstoelfietsen, rolstoeltransportfietsen en driewielfietsen. Daar zijn onlangs enkele nieuwe modellen aan toegevoegd.

Witte Fietsen

Het Park is wellicht een van de bekendste Nationale Parken in Nederland en heeft 1.800 gratis beschikbare Witte Fietsen. Op deze fietsen kan het 5.400 ha. grote Park worden ontdekt, ook voor mensen met een beperking.

Nieuwe fietsen

Nu zijn ook de compleet vernieuwde elektrische OPair rolstoelfiets en de VeloPlus rolstoeltransportfiets in het Park beschikbaar. Op deze fietsen kunnen personen met een handicap samen met een begeleider met de fiets door het Park. Op de VeloPlus met

VeloPlus

trapondersteuning kan de persoon met beperking in de eigen rolstoel blijven zitten. Bij de OPair neemt de persoon met de beperking plaats in de individueel in te stellen zitschaal.

Easy Rider zitdriewielfiets

Daarnaast heeft het Park een nieuwe Easy Rider zitdriewielfiets in het assortiment opgenomen. Op deze driewielfiets met lage instap en rugleuning kan iedereen die niet op een tweewielfiets kan fietsen, vervoerd worden. Al deze fietsen hebben een krachtige trapondersteuning om ook de heuvels in het Park makkelijk op te komen. Tevens kan men met deze unieke trapondersteuning ook achteruit fietsen. Dit maakt het keren of ergens wegkomen een stuk eenvoudiger.

Foto's

Reageer op dit artikel