nieuws

Nieuwe Benelux stadsfietsen van Trek

Fietsen 2019

Nieuwe Benelux stadsfietsen van Trek
De nieuwe Benelux modellen zijn van Nederlandse bodem, ontwikkeld en vormgegeven in Harderwijk. Foto's Bikeurope

De sportieve roots van het Amerikaanse Trek zijn in de nieuw gelanceerde Benelux modellen voor 2018 duidelijk terug te vinden. Maar deze Benelux modellen zijn (vrijwel) van Nederlandse bodem. Ontwikkeld en vormgegeven in Harderwijk en geassembleerd in Hartmannsdorf Duitsland.

Voor het aankomende modeljaar introduceert Trek nieuwe frames met super gladde lasnaden en met de vertrouwde interne kabelvoering in de X-series. Blendr stuurpen en geïntegreerde DuoTrap S voor een optimaal gebruik van mobiel apparaten. Lichtgewicht onderdelen zoals de Spanninga Nomad koplamp met geïntegreerde USB poort op de X700. Adviesverkoopprijs: € 1.399,-.

L-serie: riemaandrijving terug op de L500

Op de L500 maakt de lichte en onderhoudsvriendelijke Gates riemaandrijving zijn comeback. Deze fiets heeft een hippe en jonge uitstraling, oogt sportief met toch een comfortabele zithouding. Echt een fiets voor dagelijks gebruik in de stad. Adviesverkoopprijs: € 1.099,-.

T-serie: echte multi-talenten

De multifunctionele T500 heeft een nieuw frame met super gladde lasnaden. Dit geeft de fiets een verfijnd uiterlijk dat versterkt wordt door het in kleur mee-gespoten kettingscherm. De 27 versnelling van Shimano geven de fiets een extra dimensie voor diegene die af en toe een heuvel willen bedwingen. Shimano hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je altijd veilig tot stilstand komt. De geveerde zadelpen en de lichte, geveerde voorvork maken de fiets extra comfortabel. Adviesverkoopprijs: € 1.099,-.

Foto's

Reageer op dit artikel