nieuws

Stromer en Fietsenwinkel.nl starten samenwerking

Fietsen 1622

Stromer en Fietsenwinkel.nl starten samenwerking
De volledige collectie speed pedelecs van Stromer is vanaf heden te koop via de webshop van Fietsenwinkel.nl. Beeld IBG

De Zwitserse fabrikant Stromer en Fietsenwinkel.nl (International Bike Group) hebben zich aan elkaar verbonden. De volledige collectie speed pedelecs van Stromer is vanaf heden te koop via de webshop van Fietsenwinkel.nl. Verkochte speed pedelecs kunnen worden afgehaald bij alle RDW gecertificeerde winkels van de retailketen.

In de winkels van Fietsenwinkel.nl in Almere, Haarlem en Rotterdam kunnen consumenten de Stromer speed pedelec uitproberen. Deze winkels zijn uitgerust met een eigen testparcours. Stromer wil door de samenwerking met Fietsenwinkel.nl groeien naar een landelijke dekking.

Innovatieve e-bikes

Stromer is sinds haar lancering in 2009 uitgegroeid tot een voorloper op het gebied van de speed pedelec. Het van origine Zwitserse bedrijf verkoopt innovatieve e-bikes wereldwijd. De speed pedelecs van Stromer zijn gewild bij de consument door het strakke design in combinatie met krachtige en stabiele rijeigenschappen.

Serviceniveau ophogen

Zowel Stromer als Fietsenwinkel.nl beogen een hoog serviceniveau voor Stromer producten. Speciaal door Stromer opgeleide werknemers zullen instaan voor een gepaste begeleiding tijdens verkoop en after sales.

Mobiliteitsvorm met toekomstpotentie

Fietsenwinkel.nl ziet in de speed pedelec een vervoersmiddel met enorme potentie. De e-bike wordt tegenwoordig steeds vaker gezien als ideaal alternatief voor de auto of het openbaar vervoer.

Reageer op dit artikel