nieuws

Noordlease breidt privélease.nl uit met Amslod

Fietsen 1087

Noordlease breidt privélease.nl uit met Amslod
Noordlease biedt privélease aan voor Amslod e-bikes. De leasefietsen kunnen getest worden in Autoborg in Groningen. Foto Noordlease

Leasemaatschappij Noordlease biedt privélease aan voor elektrische fietsen van het merk Amslod. De leasefietsen worden online aangeboden op www.privelease.nl en kunnen getest worden in Autoborg in Groningen.

Autoborg is de grootste autoshowroom in Noord-Nederland. Hier is nu ook een groot assortiment elektrische fietsen van Amslod te bezichtigen.

Nieuw product voor Noordlease

Noordlease staat voor duurzame en creatieve mobiliteitsoplossingen. Met de lancering van dit nieuwe product is de blik op de toekomst gericht. Door de veranderende mobiliteit in Nederland neemt de elektrische fiets steeds meer toe in populariteit.

Privélease auto’s sinds 2010

In 2010 is Noordlease gestart met privélease voor auto’s. Inmiddels neemt de leasemaatschappij daarin een substantiële marktpositie in. Vanaf nu wordt het aanbod uitgebreid met elektrische fietsen. Geen grote investering vooraf, maar een all-in prijs met een vaste looptijd van 3 jaar.

Ook interessant voor werkgevers

Stimulering van privélease voor fietsen is ook voor werkgevers erg interessant. Het fietsen levert fitte medewerkers op, draagt bij aan MVO, zorgt voor beperking van CO2-uitstoot en bespaart parkeerruimte bij kantoor. Ook de WKR-regeling biedt mogelijkheden om de privéleasekosten voor de werknemer te verlagen. Een belangrijke doelgroep voor Noordlease is dan ook de forens die tijdens woon-werk verkeer nooit meer in de file wil staan.

Reageer op dit artikel