nieuws

Vlaams onderzoek onder speed pedelec rijders

Fietsen 418

Vlaams onderzoek onder speed pedelec rijders
Het onderzoek wordt gehouden onder mensen in Vlaanderen die met een speed pedelec pendelen. Foto Bike Europe

Op verzoek van het Vlaamse Departement Omgeving onderzoeken de universiteiten van Leuven en Brussel, samen met de Belgische vereniging voor electromobiliteit, ASBE, het potentieel van lichte, elektrische voertuigen in Vlaanderen.

In dit kader, bevragen de onderzoekers pendelaars die een speed pedelec gebruiken voor woon-werkverkeer. Daartoe hebben ze een korte enquête ontwikkeld die slechts een vijftal minuten in beslag neemt.

Enquête invullen

Mensen die in Vlaanderen wonen en met een speed pedelec pendelen worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Wie deel uitmaakt van een netwerk van speed pedelec pendelaars wordt verzocht om de enquête verder te verspreiden.
U kan de enquête hier terugvinden: : http://tinyurl.com/lezttmq
Het onderzoek wordt in september afgerond, de resultaten zullen daarna worden gepresenteerd.

Reageer op dit artikel