nieuws

Full carbon en full suspension e-MTB van Mondraker

Fietsen 757

Full carbon en full suspension e-MTB van Mondraker
Foto Mondraker

Het model e-Crusher Carbon van Mondraker is een full carbon en full suspension elektrische mountainbike, ontwikkeld met de nieuwste state-of-the-art technologie.

Het is lastig om de e-Crusher Carbon in een bepaalde categorie in te delen, is het een trail e-MTB, een all mountain bike of meer enduro? Mondraker heeft met dit model een totaal nieuw e-concept gecreëerd.

Shimano Steps E-8000 motor

De e-Crusher Carbon combineert de responsiviteit en de wendbaarheid van een trail bike met een grote absorptie van hobbels, tractie en het vertrouwen van de ultieme enduro bike met Plus-size banden. Uitgerust met een baanbrekende Stealth Full Carbon frame, Shimano Steps E-8000 motor met geïntegreerde batterij, gepatenteerd Zero Suspension Systeem met 150 mm en Mondraker Forward Geometry.

R&D Mondraker

De e-Crusher Carbon is ontstaan uit de ervaring en knowhow van Mondrakers R&D afdeling die exclusieve productietechnologieën toepaste en het concept van de e-MTB een stap verder doorontwikkeld heeft. Ze brachten verbeteringen aan in het ontwerp van de Stealth Carbon frame met integratie van de batterij, optimalisatie van kinematica en het Zero Suspension Systeem met grote diameter-assen en oversized lagers. Mondraker wordt gedistribueerd door Wiki Sports in het Belgische Genk.

Reageer op dit artikel