nieuws

Wiki Sports distributeur Cipollini

Fietsen 1971

Wiki Sports distributeur Cipollini
Wiki Sports is sinds september 2016 de exclusieve distributeur voor M. Cipollini voor België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Foto's Wiki Sports

Wiki Sports is sinds september 2016 de exclusieve distributeur voor M. Cipollini, dit voor België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Bij zowel Wiki Sports als M.Cipollini staan service, ontwikkeling en kwaliteit hoog in het vaandel.

De gekende Italiaanse raspaardjes uit Verona worden niet voor niets de ‘Ferrari’s’ onder de fietsen genoemd. Kortom ze zijn het summum voor de fietser die net dat ietsje meer wil.

Cipollini MCM2 komt deze zomer

Met de recent gelanceerde MCM en de tegen de zomer te lanceren MCM2 zijn de verwachtingen voor Cipollini hooggespannen! Momenteel vind de eerste Cipollini Benelux tour plaats, dit is de ideale mogelijkheid om kennis te maken met de Cipo-bikes. Naast de nieuwe modellen zijn er nog de BOND, RB1K en de NK1K. Dit laatste model is onder andere te zien bij het Bardiani Team.

Over Wiki Sports

Het jonge bedrijf Wiki Sports is in handen van Ron Bussels, dat in 2014 een experience center te Hasselt heeft geopend. Afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid met momenteel een klantenbestand van meer dan 300 fietsspeciaalzaken, verspreid over Belgie, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Als gevolg van deze bedrijfsgroei was een groter bedrijfspand noodzakelijk. Onlangs heeft de verhuizing naar het nieuwe bedrijfspand te Genk plaatsgevonden. Hier kunt u een showroom met experience center, kantoren, assemblage en warehouse onder 1 dak vinden.

Naast Cipollini, is Wiki Sports ook exclusieve distributeur voor Mondraker, Kemo, Eflow en KRU. Voor meer info kunt u kijken op www.wikisports.be

Reageer op dit artikel