nieuws

Testrijders elektrische fietsen gezocht!

Fietsen 638

Testrijders elektrische fietsen gezocht!
Bij ExtraEnergy in Tanna, Duitsland, kunt u de nieuwste technologieën op elektrische fietsen uitproberen vanaf 18 april 2017. Foto ExtraEnergy, Angela Budde

ExtraEnergy zoekt testrijders voor elektrische fietsen. Deze gerenommeerde Duitse organisatie voert al sinds 1992 onafhankelijke tests uit met als doel standaardisatie binnen de regelgeving voor elektrische fietsen. De testperiode start op 18 april 2017. Inschrijven kan via een link onderaan dit bericht.

ExtraEnergy test de nieuwste modellen elektrische fietsen en speed pedelecs, elektrische fietsen met een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Met de nieuwste technologieën op het gebied van aandrijfsystemen, motoren en outdoor fitness systemen. De testritten worden gemaakt in en rond de stad Tanna, in Thüringen, Duitsland.

Gespecialiseerde meetapparatuur voor elektrische fietsen

Bij het testen wordt unieke, gespecialiseerde meetapparatuur gebruikt. Dat stelt ExtraEnergy in staat om kernwaarden te bepalen voor actieradius, kracht van de ondersteuning, effeiciency van het aandrijfsysteem en de gemiddelde te halen snelheid.

Testperiode elektrische fietsen ExtraEnergy

De testperiode is gedurende 2 weken, van 18 april t/m 2 mei 2017. Op de speciale testbaan bij Tanna krijgen de deelnemers de kans om de nieuwste technologieën in elektrische fietsen te beproeven, en werken ze tegelijkertijd flink aan hun gezondheid en conditie. Vooraf wordt een ronde op een ‘gewone’ fiets met meetsensoren in de pedalen gefietst om de juiste referentie te krijgen over de kracht en conditie van de testrijder.

Vrouwen gezocht om elektrische fietsen te testen!

Speciaal vrouwelijke testrijders zijn van harte uitgenodigd door ExtraEnergy om te helpen bij het testen van nieuwe elektrische fietsen en systemen. Zij moeten wel een minimumlengte van 1,65 meter hebben om goed op de beschikbare elektrische fietsen te kunnen rijden. Deelnemers worden ook geacht hun eigen fietskleding en eventueel warme handschoenen mee te brengen. Voor accommodatie wordt gezorgd, er staan caravans en campers op het testterrein.

Wat moet je doen om deel te nemen?

Om deel te nemen, kun je via onderstaande link je gegevens invullen, inclusief informatie over leeftijd, lengte, en bij voorkeur ook je ervaring met het fietsen op elektrische fietsen. Inschrijven voor testen elektrische fietsen bij ExtraEnergy.

Reageer op dit artikel