nieuws

Speciale verzekering Kingpolis voor Flyer

Fietsen 2381

Speciale verzekering Kingpolis voor Flyer
Met deze verzekering heeft de klant een zeer complete dekking na aanschaf van een Flyer e-bike. Foto Flyer

Kingpolis heeft in samenwerking met distributeur Amazing Wheels een speciale verzekering ontwikkeld voor het merk Flyer. De verzekering omvat een pechhulp die van toepassing is in Europa.

Directeur Henk Winters van Kingpolis en Ferry Dekker van Amazing Wheels hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. De dekking van de verzekering omvat een volledige cascoverzekering, inclusief 4 procent-geïndexeerde nieuwwaardedekking voor diefstal, cascoschade, ongevallen, rechtsbijstand en pechhulp. Voor wat betreft de pechhulp geldt dat deze van toepassing is in Europa (de Groene Kaart landen). De premiebetaling is per jaar.

Toevoeging Europese Pechhulp 

De maximale looptijd van de verzekering is vijf jaar.  De fietsverzekeringen van Kingpolis werden in 2016 als beste gewaardeerd door de Consumentenbond. De toevoeging van Europese Pechhulp maakt het product volgens de Consumentenbond nog beter dan het in 2016 geteste product.

Vijf jaar garantie op fietsen Flyer 

Amazing Wheels geeft verder ook nog vijf jaar garantie op de Flyer fietsen. Dat maakt dat de klant een zeer complete dekking heeft na aanschaf van de e-bike en de verzekering.  De verzekering is behalve in Nederland ook in België verkrijgbaar. De verzekeringen worden op dit moment al aangeboden via de met Amazing Wheels samenwerkende vakhandel.

Reageer op dit artikel