nieuws

Gazelle opent e-bike testcentrum in Noord-Brabant

Fietsen 2411

Gazelle opent e-bike testcentrum in Noord-Brabant
Het verschil tussen het Experience Center en het testcentrum is dat in Amersfoort álle fietsen van Gazelle staan terwijl in Brabant alleen e-bikes getest kunnen worden. Foto Gazelle

Gazelle opent in het eerste kwartaal van 2017 een e-biketestcentrum in Noord-Brabant. Hier kunnen bezoekers alle elektrische fietsen van het merk testen op een buitenbaan. Gazelle geeft aan dat dit jaar mogelijk meer van dit soort vestigingen in het land worden geopend.

In Amersfoort is al enkele jaren het Gazelle Experience Center gevestigd. Gazelle wil met deze extra vestiging in Brabant consumenten meer spreiding bieden. Het verschil tussen het Experience Center en het testcentrum is dat in Amersfoort álle fietsen van Gazelle staan terwijl in Brabant alleen e-bikes getest kunnen worden.

Samenwerken met tweewielerspecialisten

“Consumenten treffen in het testcentrum in Brabant straks álle e-bikes van Gazelle. In het testcentrum geven wij de klant uitvoerig advies. De achterliggende gedachte is dat we samenwerken met tweewielerspecialisten. We genereren leads en staan met onze experts klaar voor ondersteuning van dealers”, zegt woordvoerder Ferdi Ertekin van Gazelle.

Reageer op dit artikel