nieuws

Verkoop retro fietsen op vintagebeurs

Fietsen 1210

Verkoop retro fietsen op vintagebeurs
De Rotterdamse vintage en retro beurs op zondag 27 november is een ideaal moment om uw klassieke fietsen en -onderdelen te verkopen.

De Rotterdamse vintage en retro beurs op zondag 27 november is een ideaal moment om uw klassieke fietsen en -onderdelen te verkopen. De beursorganisatie meldt dat in- en verkoop van klassieke racefietsen en ATB-fietsen en onderdelen (oud en nieuw) plaats kan vinden op de beurs.

Verder biedt de Rotterdamse vintage en retro beurs ruimte aan een fietsenshow met klassiek en nieuw staal. De beurs is dit jaar verhuisd naar een nieuwe locatie; Sportcentrum De Wilgenring in Hillegersberg-Schiebroek aan de Melanchtonweg 70. De Rotterdamse vintage en retro beurs is open van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Huur een tafel op de Rotterdamse vintage en retro beurs

De Rotterdamse vintage en retro beurs is een vintage fietsenbeurs met klassiekers van staal, zowel oud als nieuw (van 1935 tot in de jaren ‘90). Wederom zijn er ook de inmiddels klassieke mountainbikes te vinden. Daarnaast zijn er van bijna alle merken tweedehands en nieuwe materiaal of onderdelen te vinden (soms nog in de doos). Bijvorrbeeld Campagnolo, Shimano, Simplex, Suntour, Mavic, Sachs, Brooks, Chinelli, Zeus, Stronglite enzovoorts. Tweewielerondernemers worden uitgenodigd zelf een tafel huren om fietsspullen te verkopen.

Contact en informatie Rotterdamse vintage en retro beurs

Voor contact en informatie Rotterdamse vintage en retro beurs: Pierre Mijnsbergen 06 55 78 17 89. E-mail: p.j.l.mijnsbergen@kpnplanet.nl. Of Erik Sandifort 06 5534 33 80. Gelieve voor standverhuur en deelname te mailen.

Reageer op dit artikel