nieuws

Alpina en jeansmerk Vingino lanceren kinderfiets voor 2017

Fietsen 2976

Alpina en jeansmerk Vingino lanceren kinderfiets voor 2017
De Alpina Vingino-fietsen zijn uitgevoerd in de maten 24 en 26 inch en voor € 449,- te koop. Foto Kruitbosch

De designers van het kinderfietsenmerk Alpina van Kruitbosch en het bekende jeanslabel Vingino lanceren samen Alpina Vingino-fietsen voor jongens en meisjes. Deze Alpina Vingino-fietsen worden in een gelimiteerde oplage van in totaal 500 stuks geproduceerd. Consumenten en dealers reageren enthousiast op deze stoere schoolfiets volgens Kruitbosch.

De fietsen zien er ook super stoer uit. Het model Tingle voor meisjes is een donkerblauwe meidenfiets met een opvallende gebloemde kettingkast. Daarnaast heeft de fiets blauwe banden en felroze details, zoals de velgen, het zadel en de handvatten. Het gehaakte zwarte jasbeschermer-netje maakt de fiets helemaal af.Alpina-Vingino-jpg

Cruiserachtig model

De jongensuitvoering, model Clubb, van de Alpina Vingino-fietsen heeft ook een donkerblauwe basis, maar is geïnspireerd op een cruiserachtig model transportfiets, wat de fiets een heel relaxte look geeft. Er zitten mooie denim-details op de fiets, gecombineerd met okerkleurige transfers en blauwe eyecatchers in de vorm van snelbinders, brakes en stuurbocht. De lichte banden maken van de fiets een opvallende verschijning op het schoolplein.

Maten 24 en 26 inch

De Alpina Vingino-fietsen zijn uitgevoerd in de maten 24 en 26 inch en voor € 449,- te koop. Alle fietsen hebben drie versnellingen, led-verlichting en een stevig slot. In de Back to School-actieperiode, van 1 augustus t/m 31 augustus 2016, zijn er speciale winacties bij fietsenwinkels en Vingino-stores rondom de Alpina Vingino-fietsen.

Reageer op dit artikel