nieuws

Johnny Loco betreedt Zwitserse markt

Fietsen 1197

Johnny Loco betreedt Zwitserse markt
Johnny Loco heeft in fietsimporteur Velomaerkte een partner gevonden om de Zwitserse markt te betreden. Foto Johnny Loco

Het Nederlandse lifestyle merk Johnny Loco zet zijn buitenlandse expanzie voort met het betreden van de Zwitserse markt. Na Denemarken en Duitsland heeft het in de Zwitserse fietsimporteur Velomaerkte een partner gevonden. Velomaerkte zal de fietsen en bakfietsen gaan verkopen in zijn winkels in Basel en Zurich, en via zijn internetkanaal.

De fietsenwinkels van Velomaerkte passen goed in de uitstraling die Johnny Loco zoekt en hebben al verschillende designmerken in huis. Met de toevoeging van JL aan het assortiment, is dit compleet. Hiermee haalt Velomaerkte ook een merk in huis dat zowel transportfietsen als bakfietsen biedt. Zwitserse kopers kunnen voor service en garantie ook terecht bij Velomaerkte.

Johnny Loco E-Cargo Dutch Delight genomineerd voor Duitse designprijs

Met de E-Cargo Dutch Delight, de elektrische bakfiets van Johnny Loco, is het genomineerd voor de German Design Award 2017 in de categorie Excellent Product Design.In 2015 startte JL met de productie van zijn elektrische bakfiets, waarvoor de motor en acu worden geleverd door Shimano. Dit geeft de bakfiets betrouwbare eigenschappen en staat garant voor een actieradius tot 100 kilometer. Dit trok de aandacht van de jury van de German Design Awards.

Shimano STEPS

De jury van de German Design Awards typeerde de elektrische bakfiets E-Cargo Dutch Delight als buitengewoon. ‘Het design integreert op buitengewone wijze de Shimano STEPS-motor. De bakfiets staat daarmee garant voor een iconische uitstraling, die past bij het merk Johnny Loco’, aldus het jurycommentaar.

Reageer op dit artikel