nieuws

BIG bicycles is verhuisd naar groter pand in Deventer

Fietsen

BIG bicycles is verhuisd naar groter pand in Deventer
BIG bicycles nodigt dealers uit om eens op bezoek te komen in Deventer. Foto BIG bicycles

BIG bicycles, bekend van de merken Rivel en Hollandia, is in Deventer verhuisd naar een bedrijfspand aan de Teugseweg. Omdat alle onderdelen van het bedrijf nu onder één dak zijn ondergebracht verwacht het bedrijf de werkzaamheden beter te kunnen stroomlijnen en de inkoop, verkoop en service nog beter op elkaar af te kunnen stemmen.

In het pand zijn een showroom, diverse kantoorruimtes, spreekkamers, een aantal magazijnen en werkplaatsen en een riante kantine met bar ingericht. BIG bicycles nodigt dealers uit om eens op bezoek te komen in Deventer. Over enkele weken, wanneer de frisse modellen uit de fabrieken zijn gearriveerd, is daar het nieuwe assortiment te zien.
“Vanuit de showroom van ruim 1500 vierkante meter heeft men zicht op de uiterwaarden van de IJssel. Onze bezoekers kunnen de kantoren van de directie, de administratie, in- en verkoop, fietsservice Nederland, design en kwaliteitsbeheer bekijken. Verder kunnen we het onderdelenmagazijn en de werkplaats tonen en nodigen we bezoekers uit voor een kop koffie of een hapje eten in de bar. Ook een presentatie in de bioscoop en een rondleiding door het magazijn van 15.000 vierkante meter behoort tot de mogelijkheden”, aldus een woordvoerder van BIG bicycles.

A-merk Rivel

In de showroom is een ereplaats ingeruimd voor het A-merk Rivel. Met Rivel wil BIG bicycles de vakhandel bedienen. “Onze buitendienst heeft al vele dealers warm kunnen maken voor dit oerhollandse kwaliteitsmerk. De voordelen van een merk met een prima naam, exclusieve distributie en de mogelijkheid om vanuit voorraad, zonder voorintekening en minimale aantallen te kunnen bestellen, spreekt velen aan. Op de Rivel brochure, vol nieuwe modellen, wordt goedkeurend gereageerd.”kantoor sales
De fietsen van de merken die BIG bicycles in opdracht van hun afnemers maken staan ook in de showroom opgesteld, evenals wat fitnessapparatuur. Verder een meer dan vijftien meter wand met accessoires en diverse displays voor de winkelier.

 

Reageer op dit artikel