nieuws

Trek LM+ Series met Shimano Steps

Fietsen

Trek LM+ Series met Shimano Steps
Trek LM600+ met Shimano Steps 418Wh accu. Foto: Trek

Na een succesvolle introductie tijdens Trek World in Harderwijk in augustus 2015 staan nu de eerste Trek RIDE+ elektrische fietsen uitgerust met het geheel vernieuwde Shimano Steps ondersteuningssysteem bij de Trek-dealers in de winkel.

Trek brengt sinds enkele jaren een uitgebreide lijn met RIDE+ elektrische fietsen op de markt. De comfortabel ondersteunende fietsen zijn ondergebracht in de LM+ Series die zijn uitgerust met een Shimano Steps ondersteuningssysteem. Alle fietsen in de LM+ Series worden geleverd met een gesloten kettingkast en een interne naafversnelling. De LM+ Series is verkrijgbaar in heren 50/55/60 cm en lowstep 45/50/55 cm en heeft een adviesverkoopprijs van € 2.999,-.

Samenwerking Trek en SpanningaTrek Forklight. Foto: Spanninga

Soms is de som van 1 en 1 groter dan twee. Een mooi voorbeeld hiervan is de samenwerking tussen Trek en Spanninga. Reeds sinds jaren worden speciaal geselecteerde modellen van Trek uitgerust met custom-made verlichting van Spanninga. Dit zorgt voor een unieke, elegante en zeer herkenbare uitstraling. Trek heeft een selectie van haar nieuwe fietsen uitgerust met een volledig nieuw ontworpen voorvorkverlichting. De Forklight 2.0 combineert een elegant en slank uiterlijk met moderne lichttechnieken. De Light Guide Technology verbindt twee LED’s, uitgerust met de Reverse Beam Technology in de vorm van een brug, welke is geïntegreerd in de Bontrager voorvork.
Veiligheid staat voor zowel Trek als Spanninga hoog in het vaandel. Daarom is de Forklight 2.0 uitgerust met dagrijverlichting. Hiermee ben je als fietser optimaal zichtbaar, ook gedurende de dag of tijdens slecht weer. Zodra het donker wordt schakelt de lamp automatisch over naar volledige verlichting en wordt de lichtopbrengst verhoogd van 10 naar 35 Lux. De volgende Trek modellen zijn uitgerust met de nieuwe Forklight 2.0: L400, T500, T500+, LM500+, TM500+ en TM500LR+.

Reageer op dit artikel