nieuws

Vouwfiets Crosstown van beixo met aandrijfriem

Fietsen

Vouwfiets Crosstown van beixo met aandrijfriem
De Crosstown is de ideale vouwfiets voor de reiziger die zijn fiets in andere vervoermiddelen meeneemt.

De nieuwe vouwfiets van beixo combineert de beste eigenschappen op vouwfietsgebied: de Crosstown is licht, snel en klein op te vouwen zonder vieze ketting. De Crosstown (x-town) is een 16 inch vouwfiets met aandrijfriem.

De Crosstown heeft een volwaardig frame wat de fiets degelijk en stoer maakt. Het is de eerste keer dat beixo met een fiets komt die geen gebruik maakt van de cardanas voor de aandrijving: de Crosstown is uitgerust met een aandrijfriem van kevlar. Daardoor is hij nog steeds net zo schoon als een fiets met cardanas, maar lichter dan met cardanas of ketting. Wat de fiets ook lichter en bovendien kleiner maakt, is de maat van de wielen: 16 in plaats van 20 inch.

Ideale vouwfiets voor reiziger

De Crosstown is de ideale vouwfiets voor de reiziger die zijn fiets in andere vervoermiddelen meeneemt, of dat nou de trein, de bus of de auto is. In vier handelingen is de fiets op zijn kleinst, door het zadel nog niet in te schuiven kan de gebruiker de Crosstown ook in gevouwen toestand voortrollen. Het zadel blijft zelfs bruikbaar om op te zitten. Handig in een drukke trein.

Reageer op dit artikel