nieuws

Loopfietsje Puky LR Ride

Fietsen

Loopfietsje Puky LR Ride
De extra lichte loopfiets (3,9 kg) van Puky uit aluminium in combinatie met achtervering zorgen voor prima rijeigenschappen.

De nieuwe PUKY loopfiets generatie overtuigt met een sportief design en moderne techniek niet alleen de coole jongens en meisjes vanaf drie jaar oud , maar ook hun trendy en sportieve ouders. Met de LR Ride is een sportieve verschijning en veel speelplezier gegarandeerd.

De extra lichte loopfiets (3,9 kg) uit aluminium in combinatie met achtervering zorgen voor prima rijeigenschappen. Productgegevens: aluminium frame met achtervering, aluminium vork, aheadset-stuurset/voorbouw, stuurkussen, speciaal loopfietszadel. Met transporthandvat , tweekleurige aluminium velgen, aluminium naven, BIG Apple banden (50-203), V-brake achter, veiligheidshandgrepen, zadel en stuur in hoogte verstelbaar, stootvaste poedercoating, made in Germany.

Reageer op dit artikel