nieuws

Fiets van het Jaar 2015: Batavus Zonar

Fietsen

Fiets van het Jaar 2015: Batavus Zonar
Productmanager Niels Lubbinge (links) en directeur Menno Visser van Batavus met de ‘versierselen’ die behoren bij het winnaar van de titel Fiets van het Jaar 2015. – Foto Tweewieler

De jury heeft de Batavus Zonar tot Fiets van het Jaar 2015 verkozen. De jury zegt over dit model: “Een sportieve fiets die geschikt is voor alle recreatieve ritten, maar ook voor dagelijks gebruik.”

“Het lage gewicht van de fiets zorgt voor een sportief stuurgedrag. Voor de Zonar is een uniek frame ontworpen, dat zowel strak als licht is. Het frame, de carbon voorvork, de uitlopende bovenbuis en de hogere velgen zorgen voor een snelle en sportieve look.”

Combinatie van sportiviteit, gebruikersgemak en rijeigenschappen

De jury heeft met name de combinatie van sportiviteit, gebruikersgemak en rijeigenschappen als zeer goed beoordeeld. De fiets is licht en zeer compleet voor de prijs waarvoor Batavus de fiets aanbiedt. De Batavus Zonar wordt geproduceerd en in de handel gebracht door Batavus in Heerenveen voor een adviesprijs van € 749,-.

Reageer op dit artikel