nieuws

E-Bike van het Jaar 2015: Cannondale Contro-E Headshok

Fietsen

E-Bike van het Jaar 2015: Cannondale Contro-E Headshok
Ralph Nijensikkens en Mart van Blanken van Cannondale - Cycling Sports Group met de trofee en oorkonde die behoren bij de titel e-bike van het Jaar 2015. – Foto Tweewieler

Over de winnaar van de e-bike van het Jaar 2015 titel zegt de jury: “De Cannondale Contro-E Headshok is als één geheel ontworpen; van het frame, display, bagagedrager, standaard tot de spatborden. De e-bike is afgewerkt met gladde lasnaden en elegante buisvormen.”

“De Cannondale Contro maakt gebruik van kleinere diameter wielen met grotere volume banden. De combinatie van grip in de bochten, comfort en wendbaarheid is perfect voor stedelijke ritten. De vork zorgt voor vloeiende veerweg en de hydraulische demping.”

Zeer compleet met fantastische rij-eigenschappen

De jury noemt de Cannondale Contro-E Headshok zeer compleet met fantastische rij-eigenschappen. De fiets kent een sportief uiterlijk door het gebruik van een aluminium frame dat lijkt op dat van een mountainbike. De stabiliteit is noemenswaardig, net als de ergonomie, het integreren van de onderdelen en de aandacht voor zelfs het allerkleinste detail.

De Cannondale Contro-E Headshok wordt in de handel gebracht door de Cycling Sports Group in Oldenzaal voor een adviesprijs van € 3.399,-.

Reageer op dit artikel