nieuws

Amazing Wheels met Dutch ID en Flyer

Fietsen

Amazing Wheels met Dutch ID en Flyer
Dutch ID

Met Flyer grotendeels op voorraad, en Dutch ID’s recente productiestart van de 2015-collectie, ligt Amazing Wheels helemaal op schema voor het komende seizoen. Consumenten en dealers kunnen op de beurs testrijden op de nieuwe modellen van beide merken, waaronder de Dutch ID City, die veelbelovend uit de startblokken komt.

Deze vernieuwde telg in de collectie maakt indruk op consumenten en heeft volgens Amazing Wheels alles in zich om een verkooptopper te worden. Dealers die tijdelijk een prototype van de nieuwe City in de winkel hadden, verkochten er spontaan enkele bij voorintekening. Flyers’s 2015-highlights staan ook paraat: de Flogo met nieuwe Panasonic motor en de mountainbikes Goroc, Uproc6 en Uproc3 met Bosch motor.

Reageer op dit artikel